Selecteer een pagina

010 Sports kleding

010 Sports kleding

 

Wie wil er nou niet sporten in 010 Sports kleding. Hardlopen, fietsen of triathlon, voor elke sport bieden wij een mooie outfit. Onze 010 Sports fiets-, loop- en triathlonkleding is van hoge kwaliteit. Leverancier 36 cycling is een van de grote merken, hun topsegment kleding wordt geproduceerd in Europa. De prijzen voor de 010 Sports items liggen zeker 30% lager dan kleding van andere grote merken! Fabrikant 36 Cycling voorziet ook de professionele wielerploeg van Roompot van fietskleding, evenals veel andere individuele atleten en fietsverenigingen. Ook verzorgt 36 Cycling de kleding voor grote evenementen, zoals voor alle koppels tijdens de Zesdaagse van Rotterdam.

Triathlonpak

Om al jouw triathlons in het fraaie Rotterdamse groen-wit te doen, is er onze 010 Sports trisuit. 36 Cycling liet deze trisuit ontwerpen in samenspraak met Guido Vroemen (triathleet, sportarts, triathloncoach, NTB-bondsarts). Een trisuit vervaardigd van materiaal dat weinig water absorbeert en daardoor ook in natte toestand licht blijft dragen. De voor- en achterkant en de zijpanelen van de broek zijn gemaakt uit Power fabric, naast een aerodynamische pasvorm geeft de stof onder alle omstandigheden de juiste compressie aan het lichaam. De mouwen zijn van Creta fabric, dat zorgt voor de juiste spiercompressie en veel bewegingsvrijheid.
De 010 Sports trisuit is voorzien van een red dolomiti triathlon zeem. De 30 cm lange rits (aan de voorkant) wordt aan de binnenkant en bovenkant afgeschermd van de huid om irritatie te voorkomen. Op de rug is de trisuit voorzien van drie zakjes en op beide broekspijpen van twee zakjes. Deze zakjes zijn voldoende diep om o.a. energiegels in op te bergen (6 x 12 cm).

€ 72,00

Wielerbroek en wielershirt – Speed

De Speed-lijn bestaat voor een groot gedeelte uit Coolmax, een stof van een speciale vezel die ontwikkeld is om het lichaam droog te houden en een comfortabel gevoel te geven. Rondom de schouders gebruiken we aero lycra met “clean cut” afwerking, waardoor het shirt zeer licht en nauwelijks voelbaar draagt. Een wielershirt gemaakt om in te presteren.
De snit van de Speed wielerbroek volgt de ergonomie van bil en bovenbeen in een fietshouding, waardoor de broek in elke beenpositie optimaal aansluit. De combinatie van materialen maken dit een topmodel bib shorts die geschikt is op het allerhoogste niveau. De broekpijpen zijn afgewerkt met een band met gel gripper die de broek comfortabel op zijn plek houden.

€ 95,00

Sportshirt – Rudy

Lichtgewicht sportshirt met korte mouwen om te sporten in normale temperaturen. Gemaakt van een uiterst ademend materiaal voor een goede warmteregulatie, waardoor het een ideaal hardloopshirt is.

€ 32,00

Hardloopbroek lang

Comfortabele lange hardloopbroek gemaakt van lycra. De pasvorm zorgt voor een bewegingsvrijheid tijdens het hardlopen en heeft mesh inzetstukken in de knieholten.

€ 39,00

Saferswimmer

Ga je zwemmen in open water? Neem dan deze Saferswimmer mee. Je bent goed zichtbaar. Je kunt even uitrusten als dat nodig is en het geeft een veilig gevoel. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om je kostbare spullen mee te nemen zonder dat ze nat worden. De 010 Sports Saferswimmer is uniek en makkelijk in gebruik.

€ 25,00