Selecteer een pagina

VRIJWILLIGERS

Voor al onze evenementen zoeken wij vrijwilligers!

 

Vrijwilligers gevraagd

Met als doel onze evenementen onvergetelijk te maken voor sporters, toeschouwers, VIPs en vertegenwoordigers van de media zijn er vrijwilligers nodig. Die vrijwilligers maken het evenement mogelijk!
Vind je sporten leuk, maar blijf je liever aan de kant? Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken.

Aanmelden kan vanaf 16 jaar.

Wat doet een vrijwilliger?

Bij onze evenementen zijn altijd tientallen vrijwilligers betrokken. Op de verzorgingspost(en), om verkeer te begeleiden en bij allerlei andere evenementszaken. Als dank voor de waardevolle, belangrijke bijdrage aan het evenement, ontvangen alle vrijwilligers een leuk aandenken en natuurlijk ook wat te eten en drinken.

Meld je aan!

Wil je graag deel uitmaken van dit fantastische team van vrijwilligers? Meld je dan snel aan!

Elk evenement is een unieke ervaring. Het enthousiasme van de deelnemers, het enthousiasme van de begeleiding. Alles maakt het tot een unieke dag. Een mooi zwemparcours door de Rotte, of een oversteek Zevenhuizenplas. Bij 010Sports zorgen ze dat elk event een must is om mee te doen. Ik ben er weer bij dit jaar!
Mark Verkerk

Ontzettend gaaf om Rotterdam eens vanuit het water te bekijken. Dankzij 010Sports heb ik gezwommen op plekken waar je normaal nooit kan zwemmen. 010Sports zorgt voor deze unieke locaties met goede begeleiding en maakt er elke keer een feestje van. Ik kijk weer uit naar de nieuwe evenementen!

Jeroen Addicks