Selecteer een pagina

Volop sporten en relaxen

 

Sportief en relaxt

De nieuwste trend
Stand up Paddling (afkorting: suppen) is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Staand op een stabiele plank met behulp van een lange paddle, beweeg je jezelf makkelijk voort over het water. Op zee, over een plas of door stadsgrachten, suppen kan overal. Een fysieke uitdaging of een ontspannen middag, je kunt er je eigen draai aan geven.

Suppen op de Rotte!
Stabiel en makkelijk. SUP-boards zijn breder en dikker dan surfboards, waardoor ze enorm stabiel zijn. Ben je op zoek naar fysieke uitdaging of juist naar een ontspannen middag, dan is suppen de ideale activiteit. Door de vele mogelijkheden van het SUP=board heeft iedereen plezier. Je legt gemakkelijk lange afstanden af zonder er vanaf te vallen.

Ons verhuurpunt bij Jachthaven Rio Molino ligt aan de Rotte, zodat je een mooie tocht kunt maken richting Rotterdam of naar het buitengebied.

NIEUW!!! BIG SUP, the mothership of all SUPs!

Zoek je een nieuwe, unieke sensatie op het water? Dan is onze BIG SUP echt iets voor jullie! De BIG SUP is een Stand-Up-Paddle board waar je met acht vrienden tegelijkertijd op kunt suppen. Door goed samen te werken kan het avontuur op het water beginnen.

Na een korte instructie, gaan jullie het water op. Een fantastische ervaring voor elke vrijgezellendag of elk ander groepsuitje! Maar zeker ook zeer geschikt in een programma op maat voor een bedrijfsuitje!

Voor een avontuur op de BIG SUP zijn we altijd afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar jullie activiteit kan altijd doorgaan! Als het te hard waait voor de BIG SUP, gaan we kayakken.

 

Sportieve uitjes op maat

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag?

Wij bedenken een passende mix van sport, plezier en avontuur!
Informeer naar de mogelijkheden.

Routebeschrijving

Verhuurpunt Jachthaven Rio Molino:
-gebruik om je route te plannen deze link: Google maps Jachthaven Rio Molino
-kom je met de auto en maak je gebruik van een navigatiesysteem? Gebruik dan het volgende adres: Lange Vaart 17A, Bleiswijk. Je komt dan bij een grote openbare parkeerplaats bij de ijsclub. Daar parkeer je, vandaar loop je naar de Rotte, door het water links van je te houden. Linksaf langs de sluis en het fietspad volgen tot je na  ongeveer 300 meter bij Jachthaven Rio Molino arriveert.

Huur een Stand-Up-Paddle board (SUP)

Opblaasbare SUP

KOSTEN
– €10,00 per uur per SUP
– halve dag, 4 uur €30,00 per SUP
– gehele dag, 8 uur €50,00 per SUP
Borg €30,00 per SUP

BIG SUP  (NIEUW)!!!

KOSTEN
– € 30,00/uur
– € 100,00 halve dag, 4 uur
– € 200,00 hele dag, 8 uur
– begeleiding €35,- per uur
Borg €80,- per SUP

Gelieve met pin betaling te betalen.

De 1-persoons SUPs en de 8-persoons SUP zijn opblaasbaar, makkelijk per auto te vervoeren. Beiden kunnen met of zonder begeleiding gehuurd worden.

 Groepsverhuur is ook mogelijk.
Wij kunnen de SUPs ook afleveren op locatie, informeer naar de tarieven en mogelijkheden.


De huurprijs van onze SUPs is inclusief een paddle en een board leash. Wanneer u de SUP huurt om op een andere locatie te gaan suppen, krijgt u een tas voor vervoer en een handpomp om het board op te pompen mee.

Optie:
wetsuit € 5,- p.p
waterdichte tas € 5,- p.p
elektrische pomp 12 volt € 15,-
windsurf tuigage compleet met 5.5m2 zeil €10,- per uur – €45,- per dag.

LOCATIE
Jachthaven Rio Molino, Rottedijk 16
2665 KS Bleiswijk

Telefoonnummers:  06-14617257 (010 Sports) of 06-40744191 (Rio Molino), voor informatie en reserveringen.
E-mail: contact@010Sports.nl

Voor kaartje van de locatie: klik hier

Zeven dagen in de week geopend voor verhuur op de Rotte.

Bij de huur van materialen dient u zich te legitimeren en is het verplicht een borgsom of legitimatie achter te laten.
 

Huurvoorwaarden:

  • Deelname aan lessen en verhuur is geheel op eigen risico.
  • Wij vragen een borg van €30,- per SUP en je dient een geldig legitimatie bewijs te overleggen. Zonder geldig legitimatie bewijs kunnen wij helaas geen materiaal meegeven. Borg voor de BIG SUP is €80,-.
  • Minimum leeftijd is 12 jaar. T/m 13 jaar is begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) verplicht. Ook een zwemdiploma is verplicht. Tot 16 jaar is toestemming van een volwassene nodig.
  • Wij zijn erg zuinig op ons materiaal en gaan er vanuit dat jij dat ook bent. Graag vragen we je de materialen na verhuur weer compleet en schoon in te leveren. Eventueel kapotte of verloren onderdelen ( bijv. de paddle) dienen te worden vergoed.
  • Je huurt de SUP voor een bepaalde tijd. Ben je meer dan 10 minuten te laat voor de afgesproken tijd, dan zijn wij genoodzaakt extra huurkosten in rekening te brengen.
  • Mocht je geblesseerd zijn of andere fysieke klachten hebben, laat het ons weten. Op die manier kunnen wij je op de juiste manier adviseren over het suppen.
  • Voor gebruik van de SUP dien je een aansprakelijkheidsformulier in te vullen. Dit dient voor onze veiligheid, maar ook voor die van jezelf.

* 010 Sports is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG-wetgeving.

Kom altijd 15 minuten voor de afgesproken tijd de sup ophalen. Het is zonde als de administratie tijd ten kosten gaat van de sup tijd.